Carré Fonds


vrijdag 16 juni 2017

Afscheid oud-bestuursleden Ivo Niehe, René Froger, Hans van Veggel en Saskia van Basten Batenburg

In januari 2017 kondigden we het terugtreden van Ivo Niehe, René Froger en Hans van Veggel uit het bestuur van het Carré Fonds aan. Na vele jaren van waardevolle kennis, expertise en  inzet gaven de heren te kennen het stokje door te willen geven aan een nieuwe lichting. Zowel Ralph Wisbrun als Hein van Beuningen en Dries van der Vossen zijn afgelopen periode toegetreden tot het bestuur.

Saskia van Basten Batenburg heeft na twaalf jaar als bestuurslid verbonden te zijn geweest bij het Fonds aangegeven tevens haar betrokkenheid op een andere manier invulling te geven. In 2005 trad ze toe als bestuurslid van de, toen nog  aparte, Stichting Vrienden van Carré. Per 1 juni jl. heeft Saskia haar bestuursfunctie neergelegd, maar blijft met hart en ziel verbonden aan Carré: “Je 12 jaar inzetten voor Carré, is een behoorlijk deel van je leven en het voelt heel goed om ondanks het geen bestuurslid meer te zijn, aan en met Carré verbonden te blijven.”

Om de vier oud-bestuursleden het waardige afscheid te geven dat ze verdienden, organiseerden de zittende bestuursleden op 13 juni jl. een informele avond in besloten kring. Wij kijken terug op een gedenkwaardige avond waarin het viertal op allerlei manieren werd bedankt voor hun jarenlange inzet.

Ivo Niehe, René Froger, Hans van Veggel en Saskia van Basten Batenburg, graag tot ziens in Carré!


Ivo Niehe vraagt 5 minuten van uw tijd voor het Carré FondsDocumenten


Bekijk hier de Carré Fonds brochure

Bekijk hier het Carré Fonds beleidsplan 2019

Bekijk hier het Carré Fonds jaarverslag 2018