Carré Fonds


maandag 16 januari 2017

Aftrap Carré Atelier groot succes

De  voorstelling van de Verleiders, Slikken en stikken, staat van 13 januari t/m 28 januari 2017 in Koninklijk Theater Carré. Acteurs en makers George van Houts en Tom de Ket gaan na afloop van de voorstelling in gesprek met professionals en beleidsmakers uit de zorg in de nok van ons theater, in het daarvoor speciaal ingerichte Carré Atelier.

Op vrijdag 13 januari vond de aftrap van de reeks nagesprekken plaats. Bert Keizer, specialist ouderengeneeskunde Stichting Levenseindekliniek schoof aan. Keizer is arts en filosoof. Hij is columnist van Medisch Contact, dagblad Trouw en Filosofie Magazine. Tevens is hij als specialist ouderengeneeskunde verbonden aan de Stichting Levenseindekliniek. "Een besef van sterfelijkheid is het beste medicijn om het leven dragelijk te maken". Hij is tegen artsen die biochemisch ravotten met terminale patiënten.

Het nagesprek was zeer druk bezocht en een groot succes. Het Carré Fonds is er trots op dat zij heeft bij kunnen dragen aan de realisatie van het Carré Atelier en dat de eerste activiteit in het nieuwe jaar zo succesvol verlopen is. T/m 28 januari is Slikken en stikken nog te bezoeken, kijk hier voor de bijbehorende nagesprekken.

Het Carré Atelier is speciaal ingericht voor randprogrammering: inleidingen door programmeurs of regisseurs, verdiepings-gesprekken en andere activiteiten in het kader hiervan. Carré wil daarnaast voorzieningen en mogelijkheden bieden om jonge theatermakers te helpen bij hun ontwikkeling in deze ruimte. Wilt u ook bijdragen aan dit belangrijke thema? Kijk dan hier!


Ivo Niehe vraagt 5 minuten van uw tijd voor het Carré Fonds
Documenten


Bekijk hier de Carré Fonds brochure

Bekijk hier het Carré Fonds beleidsplan 2020

Bekijk hier het Carré Fonds jaarverslag 2018