Carré Fonds


donderdag 10 oktober 2019

Carré straalt als nooit tevoren met een gloednieuwe zinken dakbedekking

Afgelopen zomer stond in het teken van een grootschalige renovatie: het terugbrengen van het monumentale dak in originele staat en de verduurzaming hiervan. Met het nieuwe zinken koepeldak, dat ruim 60 jaar mee kan, kunnen ook toekomstige generaties van Carré genieten. Met de realisering van het nieuwe dak zijn een drietal doelen behaald: een enorme verduurzamingsslag, het dak is teruggebracht in authentieke staat en de theater- en horeca exploitatie kunnen nu nog beter gefaciliteerd worden.

Het verloop van het project is volgens planning gegaan. Op 20 september zijn de laatste steigeronderdelen afgebroken en is de foyer en het restaurant In De Nok weer in gebruik genomen bij de voorstellingen van Freek de Jonge. Het team van Carré kijkt terug op een succesvolle renovatie, met een schitterend resultaat!

De partners die als belangrijke steunpilaar hebben bijgedragen aan dit project zijn van groot belang. Met hun steun kunnen we het historische gebouw in stand houden en een duurzaam Carré realiseren. Dit draagt bij aan het plezier dat de huidige en komende generaties kunnen beleven in ons theater. Hartelijk dank hiervoor! Op 29 augustus jl. zijn de donateurs uitgenodigd voor een feestelijk en persoonlijk bedankmoment op het dak, een groot succes. 

Onze dank gaat specifiek uit naar de fondsen en partners die hieraan hebben bijgedragen:

Akzo Nobel Andla Fonds Brookfoundation

Elisemathilde Gravinvanbylandt Kfheinfonds

Nacheniustjeenk NH1816 Zadelhoff fonds

DoCo charitas Zabawas Saan

En twee anonieme fondsen


Ivo Niehe vraagt 5 minuten van uw tijd voor het Carré FondsDocumenten


Bekijk hier de Carré Fonds brochure

Bekijk hier het Carré Fonds beleidsplan 2020

Bekijk hier het Carré Fonds jaarverslag 2018