Carré Fonds


maandag 27 maart 2017

Carréartiesten presenteren nieuw talent

In de afgelopen weken werden bezoekers van Theo Maassen in Carré een aantal keren verrast met een voorprogramma door comedian Patrick Laureij. Wegens de succesvolle reacties van het publiek presenteert Laureij afgelopen vrijdag, op initiatief van Maassen, een speciale late-night show.

Carré wil meer verrassende voorprogramma’s presenteren om het publiek kennis te laten maken met nieuw talent. Hoewel voorprogramma's in de popmuziek gewoon zijn, is dit voor theatervoorstellingen eerder uitzondering dan regel. Dit seizoen komen in ieder geval Wende en Herman van Veen met een voorprogramma naar Carré en zijn meer Carréartiesten uitgedaagd om hun favoriete nieuwkomers uit te nodigen.

Directeur Madeleine van der Zwaan hoopt dat meer gevestigde artiesten aan deze oproep gehoor geven: "Het is belangrijk dat nieuwe talentvolle artiesten vlieguren in het theater maken. Dit is een leuke en effectieve manier om dat te bewerkstelligen. Mooi dat Carré’s eerste voorprogramma al meteen leidt tot een bijna uitverkochte late-night show. Dit succes smaakt naar meer.’

Patrick Laureij was op 22 maart te gast bij DWDD. Bekijk hier het item.

Zien welke activiteiten Koninklijk Theater Carré, in samenwerking met het Carré Fonds, nog meer organiseert ten behoeve van de ontwikkeling van nieuw talent? Kijk dan hier!


Ivo Niehe vraagt 5 minuten van uw tijd voor het Carré FondsDocumenten


Bekijk hier de Carré Fonds brochure

Bekijk hier het Carré Fonds beleidsplan 2019

Bekijk hier het Carré Fonds jaarverslag 2018