Carré Fonds


woensdag 1 maart 2017

Expositie 130 jaar Carré in De Bazel

Koninklijk Theater Carré presenteert in samenwerking met het Stadsarchief Amsterdam de expositie ‘130 jaar Carré’, ter ere van het 130 jarig bestaan van Carré. De expositie toont de meest bijzondere stukken uit het omvangrijke archief van Carré: foto’s, affiches en documenten, maar ook historische filmbeelden. Het volledige archief wordt tevens opgenomen in de online-catalogus van het Stadsarchief, waardoor iedereen het archief blijvend in kan zien.

De expositie is vanaf 10 maart t/m 11 juni 2017 gratis te bezichtigen in de Schatkamer van het Stadsarchief. De expositie en het online toegankelijk maken van de Carré-archieven is mede mogelijk gemaakt door de Vrienden van het Carré Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en het VSBfonds.

Rondleiding
Gedurende de expositie bieden wij iedereen die graag meer te weten wil komen over Koninklijk Theater Carré en het Stadsarchief Amsterdam de mogelijkheid om voor een gereduceerd tarief deel te nemen aan onze rondleidingen. Voor een bedrag van €10,- krijgt u toegang tot zowel de rondleiding in Carré (elke zaterdag om 11:00 uur, duur 60 minuten) en tot de rondleiding in het Stadsarchief (elke zaterdag en zondag om 14:00 uur, duur 75 minuten). Tickets zijn te koop via Carré.


Ivo Niehe vraagt 5 minuten van uw tijd voor het Carré FondsDocumenten


Bekijk hier de Carré Fonds brochure

Bekijk hier het Carré Fonds beleidsplan 2019

Bekijk hier het Carré Fonds jaarverslag 2018