Carré Fonds


woensdag 25 november 2015

Ivo Niehe, van circusknert tot ambassadeur voor Carré

Als jongen van zes jaar schreef Ivo Niehe een brief aan “de baas van Carré” met daarin het verzoek om een keer als ‘circusknert’ in een echt pak met tressen naast de piste tijdens een voorstelling van circus Strassburger te mogen staan. Deze droom werd door Carré werkelijk gemaakt en sindsdien is Carré voor Ivo Niehe een zeer belangrijke en speciale plek. Hij zet zich nu als bestuurslid van het Carré Fonds in voor het Koninklijk Theater Carré .

In onderstaand filmpje vertelt Ivo Niehe waarom hij Carré een warm hart toedraagt en waarom hij het theater zowel een universeel als uniek karakter toeschrijft. Hij benadrukt het belang van de Vrienden van Carré; met hun steun lukt het ons om dit bijzondere gebouw met haar unieke programmering te behouden voor volgende generaties. “Klinkt als een reclamepraatje, is het ook, maar recht uit het hart.”

Draagt u Carré ook een warm hart toe en wilt u bijdragen? Kijk hier voor de mogelijkheden!Ivo Niehe vraagt 5 minuten van uw tijd voor het Carré FondsDocumenten


Bekijk hier de Carré Fonds brochure

Bekijk hier het Carré Fonds beleidsplan 2019

Bekijk hier het Carré Fonds jaarverslag 2018