Carré Fonds


donderdag 4 juli 2019

Jonge makers Carré Cirque krijgen podium mede dankzij Carré Fonds

Carré staat tien dagen lang in het teken van Carré Cirque. Dit fenomenale theaterspektakel bevat de meest indrukwekkende internationale nouveau cirque voorstellingen. Van 2 tot en met 11 juli treden Cirque Éloize, Gravity & Other Myths, Circa en FLIP Fabrique zowel ’s middags als ‘s avonds op. De shows kenmerken zich door duizelingwekkende acrobatiek met een eigenzinnige, energieke stijl waarbij de grens van het fysiek mogelijke wordt opgezocht.

Carré wil het genre nouveau cirque ook in Nederland groots op de kaart zetten en presenteert met Carré Cirque shows van gevestigde internationale gezelschappen en nieuwe talenten van over de hele wereld.
Dankzij een aantal fondsen kunnen we zorgen dat Carré investeert in nieuwe theatervormen, jonge theatermakers en voor spannende programmering die nieuwe doelgroepen kan aanspreken. In dit geval een innovatieve theatervorm waarin jonge makers van over de hele wereld dynamische voorstellingen bieden. Carré biedt hen graag een platform of in dit geval het podium.

Mede dankzij support van een anonieme stichting kunnen we jonge makers en internationaal talent uitnodigen in ons theater. Wij danken de stichting hartelijk voor deze belangrijke bijdrage.

Bent u geïnteresseerd in welke projecten Koninklijk Theater Carré, in samenwerking met het Carré Fonds, nog meer organiseert ten behoeve van talentontwikkeling? Kijk dan hier!

Wilt u ook bijdragen aan de investering in faciliteiten en speelmogelijkheid voor nieuw talent? Wordt dan donateur van het Carré Fonds.

Wilt u ook bijdragen aan de investering in faciliteiten en speelmogelijkheid voor nieuw talent? Wordt dan donateur van het Carré Fonds.


Ivo Niehe vraagt 5 minuten van uw tijd voor het Carré FondsDocumenten


Bekijk hier de Carré Fonds brochure

Bekijk hier het Carré Fonds beleidsplan 2019

Bekijk hier het Carré Fonds jaarverslag 2018