Carré Fonds


donderdag 11 juli 2019

Relaties Carré Fonds krijgen kijkje achter de schermen

Op woensdagochtend 10 juli kregen donateurs en relaties van Koninklijk Theater Carré een kijkje achter de schermen. Het theater van Oscar Carré herbergt ontelbaar veel mooie verhalen, van vroeger én van nu. Aan de hand van levendige anekdotes nam Co Pels, met zijn meer dan 30 jaar ervaring in Carré, de gasten mee voor een rondleiding door het theater. De bijzondere verhalen achter de voorstellingen, artiesten, over de historie en de architectuur van het gebouw kwamen allemaal aan bod.

Aansluitend vond een ontmoeting met twee van de programmeurs van Carré plaats. Jan Willem Sligting vertelde over hoe het programmeren van popmuziek in zijn werking gaat. Hij benoemde o.a. dat Carré een ‘state of the art’ geluidsinstallatie heeft en dat zoiets ook een aantrekkingskracht heeft op de artiest en hun techniekteam. Roderick Muller vertelde wat er allemaal bij komt kijken bij het inplannen van grote (internationale) producties en dito gezelschappen die meerdere weken in Carré staan. Zoals het nouveau cirque spektakel Carré Cirque en de aankomende musical The Book of Mormon. Dit zijn risicovolle en spannende producties om te programmeren. Er was tevens gelegenheid om vragen te stellen.

Het Carré Fonds steunt bij het investeren in nieuwe technische ontwikkelingen en door middel van garantstellingen bij risicovolle theaterproducties. Ook donateur worden, bijdragen aan de instandhouding van Carré en uitgenodigd worden voor een kijkje achter de schermen? Hier vindt u meer informatie.


Documenten


Bekijk hier de Carré Fonds brochure

Bekijk hier het Carré Fonds beleidsplan 2020

Bekijk hier het Carré Fonds jaarverslag 2018