Carré Fonds


maandag 3 november 2014

Nh1816 Verzekeringen schenkt nieuwe geluidsinstallatie

Afgelopen donderdag waren directie en stafmedewerkers van Nh1816 Verzekeringen in Carré op bezoek. Samen met bestuursleden van Carré en het Carré Fonds vierden zij de ingebruikneming van de nieuwe geluidsinstallatie. Deze is door een schenking van de aan de verzekeraar gelieerde Stichting Goede Doelen Nh1816 tot stand gekomen.  De technische staf van ons theater gaf een rondleiding en liet directie en medewerkers kennismaken met het nieuwe systeem.

Al langer bestond bij ons de wens om de geluidsinstallatie zodanig te vernieuwen dat de grote zaal ook rond grotere (meerdaagse) voorstellingen flexibel gebruikt kan worden en de geluidservaring verbeterd wordt. Stichting Goede Doelen Nh1816 heeft deze lang gekoesterde wens mogelijk gemaakt door een schenking van € 800.000 aan het Carré Fonds. Wij zowel als Nh1816 Verzekeringen zijn trots dat dit mooie project juist nu gerealiseerd is.

Madeleine van der Zwaan, directeur van Carré zegt hierover; “Als theater zijn wij voortdurend bezig om nieuwe mogelijkheden te bieden aan toekomstig toptalent. Met deze bijdrage kunnen wij de flexibiliteit van de zaal vergroten en daarmee nog meer mensen van ons mooie theater laten genieten”.

Hein Aanstoot, voorzitter van Stichting Goede Doelen Nh1816 is verheugd dat Carré haar doelstellingen door de substantiële gift kan realiseren; "Als stichting hebben wij uit maatschappelijke betrokkenheid al veel mooie projecten mogelijk gemaakt, maar deze samenwerking met Carré  beschouw ik als heel bijzonder."

Lex Verëll, directievoorzitter van Nh1816 Verzekeringen voegt hier aan toe: “ We hebben als coöperatieve verzekeraar geen aandeelhouders en zijn daarom blij de goede resultaten van ons schadebedrijf op deze wijze weer met de samenleving te delen.”

Het Carré Fonds is Nh1816 zeer erkentelijk voor hun gift. Wilt u inzien welke projecten nog meer dankzij het Carré Fonds en haar partners gerealiseerd zijn op het gebied van theaterinnovaties en monumentbehoud, kijk dan hier. Nieuwsgierig naar de toekomstige projecten die Carré wil realiseren, kijk dan hier.


Ivo Niehe vraagt 5 minuten van uw tijd voor het Carré Fonds
Documenten


Bekijk hier de Carré Fonds brochure

Bekijk hier het Carré Fonds beleidsplan 2020

Bekijk hier het Carré Fonds jaarverslag 2018