Carré Fonds


woensdag 19 april 2017

Partnerborrel met Simon Stephens

  • Foto: Andy Doornhein
  • Foto: Andy Doornhein
  • Foto: Andy Doornhein
  • Foto: Andy Doornhein
  • Foto: Andy Doornhein
  • Foto: Andy Doornhein

Na het succes van de voorstelling PIPPIN in 2016, maakt Carré recentelijk met trots de tweede titel van de Broadway aan de Amstel reeks bekend; The Curious Incident of the Dog in the Night-Time. Onder de noemer Broadway aan de Amstel biedt Carré de bezoeker de kans te genieten van succesvolle Broadway of West-End voorstellingen in ons eigen Koninklijke Theater.

Om de onthulling van The Curious Incident… te vieren waren de partners van Carré uitgenodigd voor een lenteborrel op donderdag 13 april jl. Als speciale internationale gast was Simon Stephens, tekstschrijver van The Curious Incident… aanwezig. Hij vertelde waarom deze voorstelling een must see is en waarom het voor hem zo bijzonder is dat dit toneelstuk binnenkort in Carré te zien is. Mede dankzij de steun van partners en het Carré Fonds heeft deze unieke productie doorgang gekregen. Het Carré Fonds biedt garanties voor theaterproducties die bijdragen aan Carré’s ambitie om vooruitstrevende en vernieuwende producties te programmeren. Naast The Curious Incident… heeft het Carré Fonds in 2017 bijgedragen aan de realisatie van de voorstelling Saloon van Cirque Eloize en Borgen van het Noord Nederlands Toneel.

Naast de bekendmaking van The Curious Incident... presenteerde Madeleine van der Zwaan, directeur Carré, tijdens de lenteborrel de theaterprogrammering voor het komende jaar en de ontwikkelingen binnen Carré. Bekijk Simon Stephens’ enthousiaste verhaal hier terug.

Meer informatie over de voorselling of direct kaarten bestellen? Kijk dan hier.


Ivo Niehe vraagt 5 minuten van uw tijd voor het Carré FondsDocumenten


Bekijk hier de Carré Fonds brochure

Bekijk hier het Carré Fonds beleidsplan 2020

Bekijk hier het Carré Fonds jaarverslag 2018