Carré Fonds


maandag 24 oktober 2016

Ralph Wisbrun en Hein van Beuningen benoemd tot bestuurslid Carré Fonds

Met veel genoegen maken we bekend dat de Stichting Carré Fonds twee nieuwe bestuursleden rijk is. Zowel Ralph Wisbrun als Hein van Beuningen zijn bereid gevonden om zich vol energie en enthousiasme in te gaan zetten voor onze stichting ten behoeve van het behoud van Koninklijk Theater Carré. Op 6 september heeft de officiële benoeming plaatsgevonden. Beide heren dragen Carré een warm hart toe en zijn een fantastische aanvulling op het huidig bestuur. Cees van den Heijkant – voorzitter Carre Fonds: “De benoemingen van Ralph en Hein passen in de transformatie van het bestuur van het Carre Fonds naar een meer actieve rol in fondsenwerving, wij zijn hier heel erg mee in onze nopjes”.

Ralph Wisbrun (foto rechts), sinds 1997 directeur en mede-eigenaar van het succesvolle reclamebureau J. Walter Thompson,  zegt het volgende over Carré:  “Carré is het theater van alle theaters. Voor artiesten en publiek. Groots, warm en onverwoestbaar. Een icoon aan de Amstel.” Betere reclame kunnen wij ons niet wensen.

Hein van Beuningen (foto links) woont op loopafstand van Carré en is met zijn gezin al jaren kind aan huis. Hij werkte na zijn studie Rechten in Leiden bijna 18 jaar als strategieconsultant bij Strategy & PWC Network (voormalig Booz & Compagny) waarvan de laatste vier jaar als partner. Tevens was hij tot mei 2015 lid van de Raad van Commissarissen van Teslin. Op 31 augustus 2015 is hij toegetreden tot de directie van Teslin. Hein over zijn toetreding tot het bestuur van het Carré Fonds: “Ik vind het een grote eer om mijn steentje bij te dragen aan de verdere groei en bloei van dit mooie theater!”.

Vanuit het Carré Fonds heten wij Ralph Wisbrun en Hein van Beuningen van harte welkom en zien uit naar een plezierige samenwerking.


Documenten


Bekijk hier de Carré Fonds brochure

Bekijk hier het Carré Fonds beleidsplan 2020

Bekijk hier het Carré Fonds jaarverslag 2018