Carré Fonds


dinsdag 11 april 2017

Relaties Fonds krijgen kijkje achter de schermen bij theatertechniek

Op vrijdagagochtend 7 april heeft een aantal Vrienden en schenkers van Carré een unieke rondleiding gekregen achter de schermen van de theatertechhniek, begeleid door Hoofd Techniek & Gebouwbeheer Hans Petter. Hij liet de nieuwsgierige aanwezigen wat er zich technisch allemaal afspeelt achter en rond het toneel. Met zijn 40 jaar ervaring in Carré wist hij iedereen nieuwe weetjes te vertellen over ons prachtige theater. De rondleiding vond plaats in het decor van de succesmusical A Chorus Line.

Mede dankzij de giften van onze Vrienden & Schenkers heeft het Fonds en Carré in 2015 de trekkenwand en de toneellijst (manteau) aan de technische eisen anno weten aan te passen. In 2016 heeft het Fonds een gift ontvangen van Stichting Zabawas voor het verwerven van een nieuwe lichtcomputer. Daarnaast worden dit jaar nieuwe draadloze headsets aangeschaft ten behoeve van het efficiënter en veiliger werken door onze afdeling Theatertechniek, dankzij een donatie vanuit de Vrienden van Carré.

Ook Vriend worden, bijdragen aan de instandhouding van Carré en uitgenodigd worden voor een kijkje achter de schermen? Hier vindt u meer informatie.Ivo Niehe vraagt 5 minuten van uw tijd voor het Carré FondsDocumenten


Bekijk hier de Carré Fonds brochure

Bekijk hier het Carré Fonds beleidsplan 2019

Bekijk hier het Carré Fonds jaarverslag 2018