Carré Fonds


woensdag 30 december 2015

Rondleidingen WereldKerstCircus Vrienden van het Carré Fonds

Het Carré Fonds kijkt terug op een zeer geslaagde week waarin de Vrienden Carré de gelegenheid kregen om tijdens het WereldKerstCircus via exclusieve rondleidingen een kijkje achter de schermen te nemen. Er was bijzonder veel animo voor het bijwonen van deze speciale activiteit. Niet verwonderlijk, want dichter bij de magie van deze traditie in het Koninklijk Theater Carré kunt u niet komen.

Op maandag 21, dinsdag 22 en maandag 28 december hebben de Gouden, Diamanten en Première Vrienden van Koninklijk Theater Carré een rondleiding gevolgd die geheel in het teken stond van het 31ste WereldKerstCircus. Zo bezochten de Vrienden de stallen met de paarden van het circus en zagen ‘backstage’ de vele artiesten en medewerkers aan deze enorm grote voorstelling. Heel Carré draaide in deze periode om het WereldKerstCircus en dat merkten de Vrienden aan alles; de kerstsfeer en de geur van de paarden was door heel het pand merkbaar. Onderweg vertelde Co Pels bijzondere verhalen over de historie van zowel het theater als het Wereldkerstcircus verteld.

Wilt u ook bijdragen aan Carré en onder andere kunnen genieten van speciale voorverkoop en exclusieve rondleidingen achter de schermen? Meer informatie over de privileges van de Vrienden vindt u hier.Ivo Niehe vraagt 5 minuten van uw tijd voor het Carré FondsDocumenten


Bekijk hier de Carré Fonds brochure

Bekijk hier het Carré Fonds beleidsplan 2019

Bekijk hier het Carré Fonds jaarverslag 2018