Carré Fonds


woensdag 30 oktober 2019

The Book of Mormon groots succes

Koninklijk Theater Carré ontving de afgelopen vijf weken – in een avond aan avond uitverkochte zaal – enthousiaste bezoekers. De mormonen hebben inmiddels het pand weer verlaten en maken zich klaar voor hun volgende missie. Bezoekers uit alle windstreken hebben kunnen genieten van deze musical van "wereldklasse" (Telegraaf). Wij zijn trots dat deze productie heeft bijgedragen aan de doelstelling om nieuw publiek te bereiken. Wij ontvingen veel bezoekers die voor het eerst Carré bezochten, en een jonger en inclusiever publiek. 

Carré ambieert vernieuwend in haar programmering te zijn en iets unieks aan het Nederlandse publiek te brengen. Het is een grote investering om cast en crew naar Nederland te halen. Mede dankzij de subsidie van Fonds Podiumkunsten en een garantstelling van het Carré Fonds was het mogelijk deze productie in Carré te vertonen. 'The Book of Mormon' is de vierde internationale voorstelling die Carré onder de noemer Broadway in Carré naar Amsterdam haalde. Nieuwsgierig naar welke theaterproducties mede dankzij het Carré Fonds nog meer in Carré hebben gestaan? Via de link hier leest u meer. Ook bijdragen aan de bijzondere programmering van Koninklijk Theater Carré? Kijk dan hier!

Het Fonds Podiumkunsten is hét cultuurfonds voor muziek, muziektheater, dans, theater en festivals in Nederland. Bijzondere aandacht gaat uit naar internationalisering en pluriformiteit bij gezelschappen, podia en publiek.Ivo Niehe vraagt 5 minuten van uw tijd voor het Carré FondsDocumenten


Bekijk hier de Carré Fonds brochure

Bekijk hier het Carré Fonds beleidsplan 2020

Bekijk hier het Carré Fonds jaarverslag 2018