Carré Fonds


dinsdag 24 april 2018

Theaterklassen naar Carré Beweegt

Afgelopen weekend bezochten verschillende theaterklassen (van onder andere de Stars2Go jeugdmusicalschool) de voorstelling Transit van het Canadese circusgezelschap Flip FabriQue. Deze voorstelling was onderdeel van de eerste editie van het Carré Beweegt festival. Deze theaterklassen, met talentvolle kinderen van verschillende leeftijden, zagen op ons toneel professionele artiesten in een spetterende voorstelling, waardoor hun enthousiasme voor het vak alleen maar meer werd aangewakkerd. 

JONGEREN & TALENTONTWIKKELING
Carré wil theaterbezoek voor jongeren toegankelijk maken. Dit doet zij op maat, vaak samen met een partner en altijd gekoppeld aan de programmering. Zo organiseert Carré sinds 2011 twee maal per jaar samen met ING ‘Schoolreisje van je leven’: Een hele klas komt dan langs voor een kijkje achter én voor de schermen. Het is altijd een onvergetelijk event voor de winnaar die met het schoolreisje de klas heeft willen bedanken. In september 2017 ontving Carré het National Theatre uit Londen met haar toneelvoorstelling The Curious Incident of The Dog in the Night-Time, naar het boek van Mark Haddon uit 2003. Carré bood een speciaal middelbare scholenarrangement bij deze voorstelling, welke uitermate geschikt is voor deze doelgroep. Bijna tweeduizend leerlingen hebben de kans gekregen deze voorstelling te bezoeken, voor velen onder hen een eerste aanraking met theater.

Bent u geïnteresseerd in welke projecten Koninklijk Theater Carré, in samenwerking met het Carré Fonds, nog meer organiseert ten behoeve van talentontwikkeling? Kijk dan hier!
Wilt u ook bijdragen aan de investering in faciliteiten en speelmogelijkheid voor nieuw talent? Wordt dan donateur van het Carré Fonds.


Ivo Niehe vraagt 5 minuten van uw tijd voor het Carré FondsDocumenten


Bekijk hier de Carré Fonds brochure

Bekijk hier het Carré Fonds beleidsplan 2019

Bekijk hier het Carré Fonds jaarverslag 2018