Carré Fonds


maandag 19 februari 2018

Virtueel binnenkijken met Google in Carré

Het is nu mogelijk om met Google Street View digitaal binnen te kijken in Carré. Vanuit uw stoel kunt u zich nu verplaatsen door de gangen van ons klassieke theater. Handig voor als u voor het boeken van uw kaarten en de zaal nog even goed wilt bekijken. Neem hier een kijkje in Carré.

Beleef Carré met de virtual reality Tour
Carré heeft een rijke historie met vele schitterende verhalen. Naast een kijkje in het gebouw, kunt u hier ook een rondleiding door ons bijzondere gebouw krijgen. U hoort de verhalen achter de kunstwerken en leert over de historie. Wist u bijvoorbeeld dat de voormalige woonruimte van Oscar Carré nu nog altijd in gebruik is als foyer? U krijgt toegang tot de Koninklijke loge en u waant u kort als een echte ster op het grote toneel. Kortom; in deze 360° video wordt u door de rijke geschiedenis van Carré geleid. Volg hier rondleidingHet is nu mogelijk om met Google Street View digitaal binnen te kijken in Carré. Vanuit uw stoel kunt u zich nu verplaatsen door de gangen van ons klassieke theater. Handig voor als u voor het boeken van uw kaarten en de zaal nog even goed wilt bekijken. Neem hier een kijkje in Carré.

Beleef Carré met de virtual reality Tour
Carré heeft een rijke historie met vele schitterende verhalen. Naast een kijkje in het gebouw, kunt u hier ook een rondleiding door ons bijzondere gebouw krijgen. U hoort de verhalen achter de kunstwerken en leert over de historie. Wist u bijvoorbeeld dat de voormalige woonruimte van Oscar Carré nu nog altijd in gebruik is als foyer? U krijgt toegang tot de Koninklijke loge en u waant u kort als een echte ster op het grote toneel. Kortom; in deze 360° video wordt u door de rijke geschiedenis van Carré geleid. Volg hier de ondleiding.


Ivo Niehe vraagt 5 minuten van uw tijd voor het Carré FondsDocumenten


Bekijk hier de Carré Fonds brochure

Bekijk hier het Carré Fonds beleidsplan 2019

Bekijk hier het Carré Fonds jaarverslag 2018