Carré Fonds


dinsdag 3 januari 2017

Vrienden backstage bij het Wereldkerstcircus

In de periode van 22 december 2016 t/m 8 januari 2017 ademt Koninklijk Theater Carré weer de alombekende circus- en paardensfeer waarmee zij bekend is geworden, dankzij het 32e Wereldkerstcircus. Ieder jaar is het circus in Carré een groot feest, voor zowel artiesten, medewerkers als bezoekers. Heel Carré draait in deze periode om het Wereldkerstcircus en dat voel je aan alles; de kerstsfeer en de geur van de paarden is door heel het pand merkbaar.

Voor onze relaties organiseren wij exclusieve kijkjes achter de schermen van Koninklijk Theater Carré. Met groot enthousiasme werd door onze Vrienden gehoor gegeven aan de uitnodiging voor een rondleiding achter de schermen van het Wereldkerstcircus op 29 december. Zij kregen een kijkje achter deuren die voor anderen gesloten blijven, zoals de stallen met de paarden van het circus.  Onderweg vertelde Co Pels, 28 jaar werkzaam bij Koninklijk Theater Carré, bijzondere verhalen over de historie van zowel het theater als het Wereldkerstcircus. Dichterbij kunt u niet komen.

Ook Vriend worden, genieten van exclusieve privileges en tegelijkertijd bijdragen aan de instandhouding van Koninklijk Theater Carré? Kijk dan hier!Ivo Niehe vraagt 5 minuten van uw tijd voor het Carré FondsDocumenten


Bekijk hier de Carré Fonds brochure

Bekijk hier het Carré Fonds beleidsplan 2019

Bekijk hier het Carré Fonds jaarverslag 2018