Carré Fonds


maandag 2 oktober 2017

Vrienden Carré Fonds backstage bij The Curious Incident

Van 20 september t/m 1 oktober stond de voorstelling The Curious Incident of the Dog in the Night-Time van het Nationale Theatre met groot succes in Carré. Dit is de tweede productie uit de reeks Broadway aan de Amstel, waarin Carré internationale voorstellingen in de originele uitvoering naar Nederland haalt.

Speciaal voor de Vrienden van het Carré Fonds organiseerden we een kijkje achter de schermen onder leiding van Stew Stealey, company manager van het National Theatre. Hij nam de curious groep mee backstage op het toneel en vertelde hen alles over het ingenieuze decor: Een technisch hoogstandje waarvoor onder andere 800 ledlampen en twee kilometer aan kabels nodig zijn.

Mede dankzij een bijdrage van het Carré Fonds en haar Vrienden  en Schenkers, de BankGiro Loterij en AFK is deze productie tot stand gekomen. Ook andere partners gaven hun medewerking, zoals KLM, ING, De Telegraaf, AKO, Hanos en Hudson's Bay.

Ook Vriend worden, genieten van exclusieve privileges en tegelijkertijd bijdragen aan de de unieke theaterprogrammering van Koninklijk Theater Carré? Kijk dan hier!


Ivo Niehe vraagt 5 minuten van uw tijd voor het Carré FondsDocumenten


Bekijk hier de Carré Fonds brochure

Bekijk hier het Carré Fonds beleidsplan 2019

Bekijk hier het Carré Fonds jaarverslag 2018