Carré Fonds


maandag 11 april 2016

Vrienden en schenkers krijgen rondleiding en bewonderen nieuwe trekkenwand en toneellijst

Op donderdagochtend 7 april heeft een aantal Vrienden en schenkers van Carré een unieke rondleiding gekregen in het theater, begeleid door Manager Techniek Hans Petter.
Koninklijk Theater Carré moet in de toekomst succesvol en innovatief blijven; de vernieuwende voorstellingen die in Carré staan vragen om de nieuwste technische aanpassingen. De insteek van deze rondleiding was het laten zien van de in 2015 vernieuwde trekkenwand en manteau (toneellijst) op het toneel; een gigantische renovatie ten behoeve van het verhogen van de capiciteit in de zaal mede mogelijk gemaakt door de giften van schenkers van Carré Fonds. Echter liep deze rondleiding door het enthousiasme van de aanwezigen en de vele anekdotes van Hans Petter en collega Co Pels al gauw uit op een zeer levendige en smeuïge geschiedenisles.

Wilt u ook bijdragen aan de toekomst van Carré en onder andere kunnen genieten van speciale voorverkoop en exclusieve rondleidingen achter de schermen? Meer informatie over de privileges van de Vrienden vindt u hier.


Ivo Niehe vraagt 5 minuten van uw tijd voor het Carré FondsDocumenten


Bekijk hier de Carré Fonds brochure

Bekijk hier het Carré Fonds beleidsplan 2020

Bekijk hier het Carré Fonds jaarverslag 2018