Carré Fonds


De onstuimige Lippizaner

De Onstuimige LippizanerOscar Carré, die in 1887 theater Carré oprichtte, kwam uit een familie van hogeschoolruiters. Zelf was hij een gevierd artiest, die vriend en vijand verbaasde met zijn spectaculaire paardenacts. Als circusdirecteur reisde hij de wereld af en was hij een graag geziene gast aan de Europese vorstenhoven. Met zijn acht steigerende hengsten beleefde hij zijn grootste triomfen. Bij wijze van eerbetoon aan Oscar Carré kozen we de onstuimige Lippizaner als naam voor deze Carré Club.

Lippizaners zijn onstuimige karakterpaarden die zich moeilijk laten dwingen maar wel graag samenwerken. Zijn schoonheid en fierheid spreken tot de verbeelding.

Gift van € 62.500 in één keer of € 12.500 per jaar voor een periode van vijf jaar

Als u besluit het Carré Fonds te steunen zijn wij u natuurlijk zeer dankbaar. En we willen daarvoor graag iets terug doen. Uw gift van € 62.500 in één keer of € 12.500 per jaar voor een periode van vijf jaar geeft u het recht op bijzondere privileges, die horen bij Carré Club de onstuimige Lippizaner. De privileges gelden voor een periode van vijf jaar. Daarnaast geniet u bij een schenking van minimaal vijf jaar een groot fiscaal voordeel.

Ontvangsten

 • Eenmaal per jaar een voorstelling met ontvangst en diner voor zes personen voor een voorstelling in overleg.
 • Uitnodigingen voor de premières in Carré voor twee personen.
 • Eenmaal per jaar een ontvangst met toelichting van de nieuwe programmering en aansluitend een uitnodiging voor een exclusieve Carré voorstelling voor twee personen.
 • Uitnodigingen voor unieke kijkjes achter de schermen van het theater.
 • Bij organisatie van een jubileumdiner een uitnodiging voor twee personen en twee genodigden.
 • Jaarlijks een rondleiding in Carré voor twee personen; u kunt deze ook cadeau doen aan relaties.

Naamsvermelding
Geldt niet bij een anonieme gift

 • In de Eregalerij van Koninklijk Theater Carré.
 • Op de website en in aan het Carré Fonds gerelateerde publicaties.

Service

 • Persoonlijk aanspreekpunt voor reserveringen en ontvangsten.
 • Gegarandeerd voorverkoop voor het Wereldkerstcircus, 'Broadway in Carré’ producties en één cabaretier per jaar.
 • Op twee vastgestelde momenten toegang tot de exclusieve voorverkoop van alle voorstellingen die op dat moment in verkoop gaan. De voorverkoopmomenten zullen verdeeld over het jaar plaatsvinden, eenmaal in het voorjaar en eenmaal in het najaar. U wordt ingelicht via een digitale nieuwsbrief.
  Gegarandeerd voorverkoop voor het Wereldkerstcircus, 'Broadway aan de Amstel’ producties en één cabaretier en één toneelreeks per jaar.
  Op twee vastgestelde momenten toegang tot de exclusieve voorverkoop van alle voorstellingen die op dat moment in verkoop gaan. De voorverkoopmomenten zullen verdeeld over het jaar plaatsvinden, eenmaal in het voorjaar en eenmaal in het najaar. U wordt ingelicht via een digitale nieuwsbrief.
 • Voorkeursinschrijving op de programmering van Carré*.
 • U betaalt geen reserveringskosten.

Algemeen

 • Eén setje van twee originele Carré stoelen met naambordje.

onstuimigelippizaner

Persoonlijk contact
Meer informatie of direct toetreden tot deze Carré Club? Neem contact op met Harriëtte Loeffen of Thierry Jacobs.
Meer (contact)gegevens vindt u hier.

* Carré behoudt zich het recht voor bij eenmalige of bijzondere voorstellingen af te wijken van deze regel (bijvoorbeeld bij uitkopen, premières, 25 & 26 december en concerten die door Mojo Concerts of RTL producties in Carré georganiseerd worden).


Documenten


Bekijk hier de Carré Fonds brochure

Bekijk hier het Carré Fonds beleidsplan 2020

Bekijk hier het Carré Fonds jaarverslag 2018