Carré Fonds


Eenmalige donatie en Carré Club

In 1887 liet Oscar Carré voor zijn circus een theater bouwen aan de Amsterdamse Amstel. Het werd een groot succes. Naar Carré gaan was en is een feest. Een feest van betovering en ontroering, van dromen en kansen, van nostalgie en vernieuwing. Dat is wat het Carré Fonds in stand wil houden. Het Fonds ondersteunt Koninklijk Theater Carré als onafhankelijk en zelfstandig theater zonder cultuursubsidies om projecten te realiseren op het gebied van theaterproducties, toegankelijkheid hiervan (ook voor mensen die een drempel ervaren om cultuur te beleven), talentontwikkeling, onmisbare innovaties en verduurzaming van het monumentale gebouw.
Helpt u mee? Dat zouden we zeer waarderen! Hieronder kunt u een eenmalige donatie aan het fonds doen.

Structurele donatie
Naast een eenmalige donatie kunt u het Carré Fonds ook structureel ondersteunen als donateur. Dit kan al vanaf € 1.250 per jaar; wanneer u dit periodiek doet krijgt u veel belastingvoordeel via de Geefwet. U wordt dan op de hoogte gehouden van ontwikkelingen en ontvangt privileges. Hartelijk dank voor uw belangrijke bijdrage!

Geoormerkt schenken of bijdragen aan een specifiek project? 
Dit zouden wij uiteraard ook zeer op prijs stellen. Om geoormerkt te kunnen schenken willen wij u graag inzicht geven in de wensenlijst van Carré en het Carré Fonds; bijzondere en noodzakelijke projecten die Carré in de toekomst wil realiseren met behulp van onontbeerlijke externe partners.

Persoonlijk contact
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Harriëtte Loeffen of Thierry Jacobs via fonds@carre.nl of T 020 524 9420 / 424. Meer (financiële) gegevens vindt u hier.

Doneert u in december 2019?
Als u een donatie doet met vermelding van uw naam en e-mailadres, maakt u kans op twee vrijkaarten voor de première van het 35ste Wereldkerstcircus op donderdag 19 december, of voor een voorstelling in januari a.s. De penningmeester van het Carre Fonds verricht de trekking. De winnaar ontvangt bericht en heeft de keuze welke voorstelling te bezoeken. Doneren kan via rekeningnummer NL84 INGB 0006 6736 60 t.n.v. Stichting Carré Fonds, onder vermelding van “Donatie Carré Fonds”. Of via onderstaande donatiemodule. 

Een eenmalige donatie aan het Carré Fonds doen? Dat kan hier!

Doneren
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig bedrag in.

Ivo Niehe vraagt 5 minuten van uw tijd voor het Carré FondsDocumenten


Bekijk hier de Carré Fonds brochure

Bekijk hier het Carré Fonds beleidsplan 2020

Bekijk hier het Carré Fonds jaarverslag 2018