Carré Fonds


Eenmalige donatie

In 1887 liet Oscar Carré voor zijn circus een theater bouwen aan de Amsterdamse Amstel. Het werd een groot succes. Naar Carré gaan was en is een feest. Een feest van betovering en ontroering, van dromen en kansen, van nostalgie en vernieuwing. Dat is wat het Carré Fonds in stand wil houden. Het Fonds ondersteunt Koninklijk Theater Carré op drie thema’s: theaterinnovaties & monument, talentontwikkeling en theaterproducties.
Helpt u mee? Dat zouden we zeer waarderen! Hieronder kunt u een eenmalige donatie aan het fonds doen.

Structurele donatie
Naast een eenmalige donatie kunt u het Carré Fonds ook structureel ondersteunen als donateur. Dit kan al vanaf € 1.250 per jaar; wanneer u dit periodiek doet krijgt u veel belastingvoordeel via de Geefwet. U wordt dan op de hoogte gehouden van ontwikkelingen en ontvangt privileges. Hartelijk dank voor uw belangrijke bijdrage!

Geoormerkt schenken of bijdragen aan een specifiek project? 
Dit zouden wij uiteraard ook zeer op prijs stellen. Om geoormerkt te kunnen schenken willen wij u graag inzicht geven in de wensenlijst van Carré en het Carré Fonds; bijzondere en noodzakelijke projecten die Carré in de toekomst wil realiseren met behulp van onontbeerlijke externe partners.

Persoonlijk contact
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Harriëtte, Eline of Thierry via fonds@carre.nl of T 020 524 9420 / 424. Meer (financiële) gegevens vindt u hier.

Een eenmalige donatie aan het Carré Fonds doen? Dat kan hier!

Doneren
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig bedrag in.

Ivo Niehe vraagt 5 minuten van uw tijd voor het Carré FondsDocumenten


Bekijk hier de Carré Fonds brochure

Bekijk hier het Carré Fonds beleidsplan 2019

Bekijk hier het Carré Fonds jaarverslag 2018