Carré Fonds


Jaarverslagen & beleidsplan

Lees hier de jaarverslagen van het Carré Fonds over het jaar 2011, 2012, 2013, 2014, 201520162017 en 2018.

In de jaarverslagen leest u over wat er de afgelopen jaren door het Carré Fonds is ondernomen en bereikt. We zijn er trots op en dankbaar dat zo velen zich hiervoor inzetten en bijdragen. Dank u wel voor uw interesse en steun.

We hopen dat u nu en de toekomst bij het Carré Fonds betrokken wilt blijven. U kunt het meest recente jaarverslag hier downloaden of we sturen u per post of email graag een exemplaar toe als u uw verzoek en adres kenbaar maakt aan Harriëtte, Eline of Thierry via fonds@carre.nl of telefonisch 020 524 9420 / 424.

In het beleidsplan 2019 kunt u lezen welke ambities het fonds heeft voor de nabije toekomst.

Gerealiseerd in 2018

Mede dankzij een financiele garantstelling van het Carré Fonds heeft de musicalklassieker Sunset Boulevard, met originele Engelse Cast en 16-koppig orkest, een plek gekregen binnen Carré's programmering in 2018. Daarnaast kijken we terug op een succesvolle eerste festivaleditie van Carré Beweegt, waarin Carré een unieke selectie voorstellingen van het genre nouveau cirque heeft laten zien. Op het gebied van innovatie en monument heeft het fonds bijdragen aan de aanschaf van een nieuwe dimmersinstallatie en de uitbreiding van de state-of-the-art geluidsinstallatie uit 2014 waardoor het geluid in de zaal bij verschillende opstellingen optimaal blijft.

Doneer aan het Carré Fonds


Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig bedrag in.