Carré Fonds


Kom in actie voor Carré

Uw activiteit of jubileum in het kader van Carré Fonds?
Wilt u alleen of samen met anderen in actie komen voor het Carré Fonds? Als particulier of via uw bedrijf? U kunt een activiteit organiseren of wellicht wilt u voor een jubileum of festiviteit geen cadeau voor uzelf vragen maar een bijdrage voor Carré Fonds. Met de opbrengsten van een actie kunnen wij het Koninklijk Theater Carré nog beter behouden voor volgende generaties.

Wij gaan graag met u in gesprek over uw plan; of helpen het samen met u vormgeven.

Neem daarvoor contact op met Harriëtte, Eline of Thierry. Meer (contact)gegevens vindt u hier.
Dank u wel alvast voor uw bijdrage!

Voorbeeld ter inspiratie
Bij zijn afscheid als CFO bij Heineken in april 2015  heeft René Hooft Graafland, destijds voorzitter Raad van Commissarissen Carré en nu voorzitter Carré Fonds, in plaats van afscheidscadeaus van zijn relaties hen verzocht een bijdrage aan Carré Fonds te doen. Heineken heeft dit bedrag verdubbeld wat een prachtige gift voor Carré Fonds betekent die geïnvesteerd is in het project Trekkenwand/manteau.

Geoormerkt schenken of bijdragen aan een specifiek project?
Dit zouden wij uiteraard ook zeer op prijs stellen. Om geoormerkt te kunnen schenken willen wij u graag inzicht geven in de wensenlijst van Carré en het Carré Fonds; bijzondere en noodzakelijke projecten die Carré in de toekomst wil realiseren met behulp van onontbeerlijke externe partners.Ivo Niehe vraagt 5 minuten van uw tijd voor het Carré FondsDocumenten


Bekijk hier de Carré Fonds brochure

Bekijk hier het Carré Fonds beleidsplan 2019

Bekijk hier het Carré Fonds jaarverslag 2018