Carré Fonds


Partners

Welke Nederlander kent Carré niet? Carré is een sterk merk, dat dierbare herinneringen oproept, of je nu in Amsterdam woont of daarbuiten. Het is het bekendste theater van Nederland, dat een zeer breed en divers publiek trekt, uit het hele land. U kunt nu via het Carré Fonds de naam van uw bedrijf verbinden aan dit sterke theatermerk. 

Ondernemerschap, vernieuwing en talent 
Gelukkig gaat het goed met Carré. Het publiek komt graag naar het theater aan de Amstel, dat 364 dagen per jaar geopend is en 400.000 bezoekers ontvangt. Op dat succes wil Carré voortbouwen, maar daarvoor zijn investeringen nodig. In theaterinnovaties bijvoorbeeld, waardoor ook het publiek van de toekomst zich aangetrokken voelt tot de voorstellingen. In het behoud van het monument, dat dit prachtige gebouw is. Als maatschappelijk betrokken partner door het stimuleren van talentontwikkeling; Carré neemt haar verantwoordelijkheid en wil kennis delen en ruimte bieden aan jong talent. En in de onderscheidende programmering, met ruimte voor unieke producties, die zo kenmerkend is voor Carré. Met een bijdrage van uw bedrijf aan het Carré Fonds helpt u die investeringen mogelijk te maken. 

Partnerschap
 
Het Carré Fonds kent de bedrijfswereld goed en gaat dan ook uit van een partnerschap. U steunt Carré en wij bieden u een reeks verschillende mogelijkheden voor profilering van uw bedrijf. Ons Fonds is geworteld in de theaterwereld. Dat betekent dat wij gewend zijn om creatief en flexibel te werken. Dat is een kracht die we inzetten in al onze partnerschappen met bedrijven. We kennen veel verschillende vormen van samenwerking met zakelijke partners. Zo zijn giften in natura of in de vorm van kennis voor specifieke projecten ook mogelijk. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Harriëtte Loeffen.
M fonds@carre.nl / T 020 524 9420
Lees hier meer over sponsoring en/of samenwerking.Ivo Niehe vraagt 5 minuten van uw tijd voor het Carré FondsDocumenten


Bekijk hier de Carré Fonds brochure

Bekijk hier het Carré Fonds beleidsplan 2019

Bekijk hier het Carré Fonds jaarverslag 2018