Carré Fonds


projecten

Het Carré Fonds werft fondsen om de toekomst van Carré te waarborgen. Daarbij richten we ons op drie thema's die voor de toekomst van essentieel belang zijn: theaterinnovaties & monument, talentontwikkeling en theaterproducties. Zo kunt u uw gift laten aansluiten bij uw eigen voorkeur of bij een belangrijk thema binnen uw bedrijf.

Theaterinnovaties & monument
Koninklijk Theater Carré wil ook in de toekomst succesvol en vernieuwend blijven. Daarom is het nodig om te investeren in theaterinnovaties en restauraties en renovaties aan het monument. In de loop der jaren zijn mede door financiële steun van het Carré Fonds de volgende projecten gerealiseerd.
Carré is een bijzonder gebouw. Niet voor niets heeft ‘la grande dame’ aan de Amstel een monumentenstatus gekregen. Om dat monument in stand te houden, zodat het ook voor toekomstige generaties een belevenis blijft om er te komen, zijn investeringen nodig, ook in de toekomst.

Talentontwikkeling
Koninklijk Theater Carré definieert talentontwikkeling binnen de context van extra kennisoverdracht over de programmering door middel van inleidingen door programmeurs of regisseurs, verdiepings-gesprekken en andere activiteiten in het kader hiervan. En Carré wil voorzieningen en mogelijkheden bieden om jonge theatermakers te helpen bij hun ontwikkeling. Verschillende wensen zijn al gerealiseerd, anderen staan nog op de wensenlijst om ontwikkeld te worden met behulp van het Carré Fonds.

Theaterproducties
Carré wil een onderscheidend, vernieuwend programma blijven aanbieden en is bereid hiertoe haar nek uit te steken en op creatieve en inventieve wijze te werk te gaan. Dit ondanks de soms bijbehorende financiële risico’s. Daarom biedt het Carré Fonds garanties bij zulke producties. Deze steun in de rug van het Carré Fonds heeft ervoor gezorgd dat Carré producties heeft aangedurfd zoals 1000 Stemmen in Carré, Conny Janssen Danst, Cirque Éloize en exlusieve topproducties van Broadway of West End onder de formule 'Broadway in Carré'. De vraag naar bijzondere producties is blijvend, kijk hier welke wensen Carré heeft ten aanzien van haar programmering.

Ook een bijdrage leveren aan de instandhouding van Koninklijk Theater Carré?
Kijk hier voor de verschillende mogelijkheden om een donatie te leveren.
Wilt u weten welke projecten Carré en het Carré Fonds op hun wensenlijst hebben staan op het gebied van de drie bovengenoemde thema's? Kijk dan hier.

Persoonlijk contact?

U kunt ook direct contact opnemen met Harriëtte, Eline of Thierry.
M fonds@carre.nl / T 020 524 9420 / 424
Meer contactgevens vindt u hier.Ivo Niehe vraagt 5 minuten van uw tijd voor het Carré FondsDocumenten


Bekijk hier de Carré Fonds brochure

Bekijk hier het Carré Fonds beleidsplan 2019

Bekijk hier het Carré Fonds jaarverslag 2018